Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, προμηθεύουμε και υποστηρίζουμε όλα τα προϊόντα μας

Η Hanna Instruments® είναι ιδιωτική εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει επιστημονικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για χημικές αναλύσεις σε πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηρίων, Τροφίμων & Ποτών, Υδροπονίας, Υδατοκαλλιέργειας, Πισίνες και Λυμάτων κ.λπ.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ιταλία, στην Padova, το 1978, και τα τελευταία 17 χρόνια η έδρα της είναι στο Woonsocket, RI, ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα η Hanna Instruments ίδρυσε το υποκατάστημά της με έδρα την Αθήνα το 2000.

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, η Hanna έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παγκόσμια υποδομή που αποτελείται από 4 εγκαταστάσεις παραγωγής, 3 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και 47 εξειδικευμένα γραφεία πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης σε διάφορες χώρες. Η Hanna Instruments απασχολεί πάνω από 1.700 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η φιλοσοφία της Hanna είναι να παρέχει στους ανθρώπους μια εύχρηστη, κοινή και λογική προσέγγιση στις ανάγκες των χημικών μετρήσεών τους — σε προσιτή τιμή. Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η Hanna αναπτύσσεται κάθε χρόνο με αυτή τη φιλοσοφία και επενδύει συνεχώς σε αυτήν: επενδύουμε στην έρευνα και ανάπτυξη για να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας και να επεκτείνουμε τις τεχνολογίες μας, επενδύουμε στις μονάδες παραγωγής μας για να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα και την απόδοσή μας, και επενδύουμε σε νέα γραφεία πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης για να είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας.

Αφοσίωση και Καινοτομία

 

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες σε όλο τον κόσμο πρακτικές, οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες των χημικών μετρήσεών τους, με εξυπηρέτηση και υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης.Η Hanna έφερε επανάσταση στον κόσμο των δοκιμών pH όταν παρουσίασε το πεχάμετρο τσέπης το pHep® (pH Electronic Paper) το 1986. Σε εκατομμύρια ανθρώπους δόθηκε η ευκαιρία να ελέγξουν το pH απλά, με ακρίβεια και οικονομικά προσιτή τιμή.

Ανάπτυξη

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Hanna υπερηφανεύεται ότι είναι καινοτόμος στην κατασκευή αναλυτικών οργάνων.Το 1984 η Hanna για πρώτη φορά στον κόσμο κατασκεύασε και παρουσίασε τον πρώτο φορητό μετρητή pH χειρός με μικροεπεξεργαστή (HI8424) και η καινοτομία μας συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Με επικεφαλής την ομάδα μας στο Woonsocket του Ρόουντ Άιλαντ, οι μηχανικοί έρευνας και ανάπτυξης της Hanna προκαλούν συνεχώς τον εαυτό τους να εφεύρει νέα τεχνολογία και τεχνικές αναλύσεων καθώς και να βελτιώνει την υπάρχουσα τεχνολογία με κοινό στόχο να απλοποιήσει τις αναλυτικές μετρήσεις σε όλη την ευρεία γκάμα προϊόντων μας.

Τα πλεονεκτήματα της Hanna

Ένας παγκόσμιος ηγέτης!!!

Με 60 γραφεία σε 47 χώρες, η Hanna προσπαθεί να είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εξυπηρέτηση και την επιλογή.

Προσφέροντας ποιότητα έρευνας σε ανταγωνιστικές τιμές, κάθε γραφείο της Hanna προσπαθεί να συνεργαστεί με κάθε πελάτη για να αναπτύξει μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, βάσει του προϋπολογισμού τους.

Hanna 360°

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Hanna, όχι μόνο αγοράζετε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής, αλλά λαμβάνετε επίσης το πλεονέκτημα της αξεπέραστης εξυπηρέτησης πελατών της Hanna και της τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.

Ποιότητα

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ISO 9001:2008. Κάθε όργανο υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας σε διαφορετικά στάδια κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων 100% ποιοτικών ελέγχων ακριβώς πριν από την αποστολή.

Δίπλα σου

Είναι πολιτική μας να συμμετέχουμε τακτικά σε τοπικές εμπορικές εκθέσεις και να διαφημίζουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες σε περιοδικά ειδικά της αγοράς.

Τοπική υποστήριξη

Αφού πραγματοποιήσετε την επένδυσή σας, δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε αβέβαιοι για την υποστήριξη ή την τεχνική υπηρεσία που θα λάβετε. Η Hanna αναπτύσσει σχέσεις με τους πελάτες της βασισμένες σε ποιοτικά προϊόντα με προσωπική εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Hanna Εσωτερικός Έλεγχος

Περίβλημα, έγχυση και χύτευση από καουτσούκ

Η Hanna σχεδιάζει και κατασκευάζει όλα μας τα περιβλήματα οργάνων, τις προσαρμοσμένες θήκες και ένθετα, τις φιάλες διαλύματος και αντιδραστηρίων και τις μπότες από καουτσούκ, ανθεκτικές στους κραδασμούς.

Ηλεκτρονικά

Το τμήμα ηλεκτρονικών μας τοποθετεί και συνδέει τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα στις προσαρμοσμένες πλακέτες κυκλωμάτων μας. Στη συνέχεια, οι πλακέτες δοκιμάζονται και τοποθετούνται στα όργανά μας.

Φύσημα γυαλιού

Το τμήμα εμφύσησης γυαλιού συνδυάζει την τέχνη και την επιστήμη για να δημιουργήσει τα ηλεκτρόδια μας. Το γυαλί θερμαίνεται και διαμορφώνεται με αυστηρές ανοχές με το χέρι και στις δύο εγκαταστάσεις μας: στο Nusfalau της Ρουμανίας και στο Rhode Island των ΗΠΑ.

Τμήμα ηλεκτροδίων

Το τμήμα εμφύσησης γυαλιού, χύτευσης με έγχυση και ηλεκτρονικών ειδών συνεργάζεται για να προμηθεύσει το τμήμα συναρμολόγησης ηλεκτροδίων με τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή ηλεκτροδίων Hanna.

Ετικέτες και πληκτρολόγια

Όλες οι μάσκες, οι ετικέτες και οι εκτυπώσεις για τα όργανα και τα μπουκάλια διαλυμάτων μας σχεδιάζονται, εκτυπώνονται και κόβονται εσωτερικά.

Συναρμολόγηση

Το τμήμα συναρμολόγησης μας, ολοκληρώνει την παραγωγή του οργάνου τοποθετώντας όλα τα εξαρτήματα μαζί για να σχηματίσουν ένα όργανο ολοκληρωμένο. Αυτό περιλαμβάνει LCD, αισθητήρες, πλήκτρα.

Διαλύματα

Τα διαλύματά μας παρασκευάζονται και αναμιγνύονται σε εγκαταστάσεις. Παρασκευάζονται με ακριβείς φόρμουλες και τυποποιούνται με ηλεκτρόδιο pH και όργανο βαθμονομημένο σύμφωνα με τα πρότυπα NIST.

Αντιδραστήρια

Τα αντιδραστήρια σε σκόνη και υγρά διαμορφώνονται προσεκτικά και γεμίζονται για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ακρίβεια.

Συσκευασία

Η Hanna παράγει τη συσκευασία για όλες τις σειρές προϊόντων. Ο εσωτερικός έλεγχος όλων των σταδίων έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής παρέχει συνεχή ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις φάσεις για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας.

Εγχειρίδια και βιβλιογραφία

Τα εγχειρίδια μας τυπώνονται στο τυπογραφείο της Χαϊδελβέργης καθώς και πολλά από τα φυλλάδια, τις αφίσες και τους καταλόγους μας.

Τελικός έλεγχος ποιότητας

Μετά από συνεχή επικύρωση και δοκιμή, τα προϊόντα Hanna υποβάλλονται σε τελικό ποιοτικό έλεγχο προτού συσκευαστούν και διατεθούν στους καταναλωτές.