+30 210 82 27 825
Μάρνη 10, 10433 Αθήνα

Small Pic / Left Sidebar

Η Hanna Instruments διαθέτει 1 τεμάχιο HI 148-00 μετρητή θερμοκρασίας χώρου, στην τιμή των 55,00 € έναντι των 80.00 € που είναι η αξία του (οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link: manHI148 Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά...
H Hanna Instruments διαθέτει ένα τεμάχιο ΗΙ504903 GSM Supervisor στην ενδεικτική τιμή των 150,00 Ευρώ έναντι των 400,00 Ευρώ που είναι η αξία του (οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ). Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι: • GSM phone inside...
  Περιγραφή Tο όζον (O₃), αν και συνήθως συνδέεται με το στρώμα του όζοντος, είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό και ως εκ τούτου είναι ένα αποτελεσματικό απολυμαντικό. Στην στρατόσφαιρα της Γης, το όζον απορροφά την επιβλαβή ακτινοβολία του υπεριώδους φωτος από...
Περιγραφή Ο δείκτης διαθλάσης είναι ένα οπτικό χαρακτηριστικό της ουσίας και των διαφόρων διαλυμένων σωματίδιων σε αυτή. Κατά την κατασκευή των προϊόντων ατομικής υγιεινής ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται για να ελεγχθούν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά στο τελικό προϊόν. Για παράδειγμα, κατά...
  Περιγραφή Τα συμπυκνωμένα σιρόπια χρησιμοποιούνται σε όλη την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, από αρωματικά πρόσθετα στον καφέ έως και την παραγωγή αναψυκτικών. Η συγκέντρωση της σακχαρόζης δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση του τελικού προϊόντος, αλλά επίσης το άρωμα, τη...
Ο μαθηματικός τύπος για τον δείκτη Langelier εξελίχθηκε από τον Dr. Wilfred Langelier, σαν μία μέθοδο με την οποία με ακρίβεια έχουμε τη δυνατότητα να υπολογίσουμε την ισορροπία στο νερό μας. Ο δείκτης αυτός χρησιμοποιείται κυρίως από τους επαγγελματίες που κατασκευάζουν...
EΦΑΡΜΟΓΗ: ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Περιγραφή: Η συχνή κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων είναι μια πηγή πολλών ευεργετικών ουσιών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το γιαούρτι είναι παγκοσμίως ένα από τα πιο διαδεδομένα  γαλακτοκομικά προϊόντα που καταναλώνονται καθημερινά. Αναλόγως των λιπαρών στο τελικό προϊόν, το γιαούρτι παράγεται από γάλα, κρέμα...
Οι σωστές και ακριβείς μετρήσεις είναι σημαντικές σε κάθε παραγωγική διαδικασία και σε όλα τα στάδια της βιομηχανίας. Είτε η μέτρηση αφορά απόβλητα, τον καθορισμό της ποιότητας του νερού, τον έλεγχο των τροφίμων, μετρήσεις σε έδαφος και σε πάρα πολλές...
Στη Ελλάδα καταναλανώνουμε ετησίως περίπου 6 δισ. φλιτζάνια. Τα τελευταία χρόνια αρκετές εταιρείες, καφετέριες αλλά και ιδιώτες ασχολούνται με την ποιοτική αναβάθμιση του καφέ με σκοπό ο καφεπότης να έχει το τέλειο φλιτζάνι καφέ. Αλλά, ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες...